Gode lakseburgere
Lakseburgere med reker.
Denne rekker mer enn nok til en familie på 4. Raskt og enkelt å lage. Tar ikke mye tid - så det er ingen unnskyldning for å ikke lage disse selv.
500 g laksefilet
![]() |
Anretningen her viser ikke riktig fordeling salat ifht. lakseburger og mathavre.
Middagen består av halvparten salat, 1/4 - del lakseburger og 1/4 - del mathavre.
|
150 g pillede reker
1 egg
1 1/2 vårløk
gressløk
liten neve friske spinatblader
ca 1 ts salt
cayennepepper
kvernet pepper
Ha alle ingredienene i en hurtigmikser. Stek kakene i litt olivenolje. Trenger bare olivenolje på første stekingen da laksen er fet nok til at det blir nok fett i panna til 2. og 3. runde (forutsatt teflonpanne - godt brukt vel å merke). Jeg bruker en spiseskje (dyppet i vann så slipper de lettere) og presser dem lett flate. Stekes gylne på begge sider. Pass på at de er gjennomstekte. Bruker litt over middels varme.
Kan serveres med ris eller poteter, men jeg foretrekker naturris, mathavre eller matbygg og selvfølgelig salat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar