Energibar - riskaker
Oppskriften er funnet i Sporten.com og er supergod.
Ingredienser
- 500 g risottoris
- 8 dl vann
- 4 ss kokosolje
- 2 ts kanel
- 3 ss kokossukker
- 300 g Philadelphia Cream Cheese eller en annen ferskost
- 1 dl agavesirup
- Om ønskelig, ha oppi en pose pistajer (70 g)
STEG 1
Kok opp ris, vann, kokosolje, kanel og kokossukker.STEG 2
La det koke til alt vannet er kokt inn.STEG 3
Vend ferskosten inn i risen mens den fortsatt er varm.STEG 4
Bland inn agavesirup og rør godt.STEG 5
Hell alt over i en 3-liters pose med zip-lock.STEG 6
Klem risblandingen ned og la posen ligge i kjøleskapet til dagen etter.STEG 7
Ta ut posen fra kjøleskapet, løft ut risblandingen og del den i biter, ca.5 x 5 cm.STEG 8
Pakk dem inn i aluminiumsfolie.
Kommentarer
Legg inn en kommentar