Energibar - riskaker


Oppskriften er funnet i Sporten.com og er supergod. 


Ingredienser

  • 500 g risottoris
  • 8 dl vann
  • 4 ss kokosolje
  • 2 ts kanel
  • 3 ss kokossukker
  • 300 g Philadelphia Cream Cheese eller en annen ferskost
  • 1 dl agavesirup
  • Om ønskelig, ha oppi en pose pistajer (70 g) 
Har du en riskoker så bruk den til denne oppskriften.
  1. STEG 1

    Kok opp ris, vann, kokosolje, kanel og kokossukker.
  2. STEG 2

    La det koke til alt vannet er kokt inn.
  3. STEG 3

    Vend ferskosten inn i risen mens den fortsatt er varm.
  4. STEG 4

    Bland inn agavesirup og rør godt.
  5. STEG 5

    Hell alt over i en 3-liters pose med zip-lock.
  6. STEG 6

    Klem risblandingen ned og la posen ligge i kjøleskapet til dagen etter.
  7. STEG 7

    Ta ut posen fra kjøleskapet, løft ut risblandingen og del den i biter, ca.5 x 5 cm.
  8. STEG 8

    Pakk dem inn i aluminiumsfolie.

Kommentarer

Populære innlegg