PASTA MED SQUASH, OST OG FLØTE
Prøv Sporten.com-kokk Hanne Buxrud sin mektige pasta! Nok til fire personer eller til to som har gitt gass på treningen.
Ingredienser
- 400 g pasta
- 1 squash, grovt revet
- 2-3 fedd hvitløk, presset eller fint revet/ hakket
- ½ - 1 pk matfløte
- 75-100 g blåmuggost, i terninger
- Salt og nykvernet pepper (etter egen smak - men obs- vær forsiktig med saltet - osten er salt)
- Evt 1 neve valnøtter, hakket (evt også ristet i en tørr, varm panne)
- Evnt sprøstekt bacon på toppen
STEG 1
Kok pasta etter anvisning på pakken.
STEG 2
Mens pastaen koker, riv squashen og press ut vannet med hendene. Ha den revne squashen i en kjele med 1 ss meierismør og hvitløk på middels til høy varme.
STEG 3
La det surre på middels varme slik at det "damper" vekk en del vann som kommer fra squashen.
STEG 4
Hell i fløten og kok opp. Ha i ost og bland godt. Det er klart når osten har smeltet.
STEG 5
I tillegg til at sausen serveres på pasta, er det også godt å toppe det med litt hakkede valnøtter og bacon, hvis du har.
Kommentarer
Legg inn en kommentar