PASTA MED SQUASH, OST OG FLØTE

Prøv Sporten.com-kokk Hanne Buxrud sin mektige pasta! Nok til fire personer eller til to som har gitt gass på treningen.

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 1 squash, grovt revet
  • 2-3 fedd hvitløk, presset eller fint revet/ hakket
  • ½ - 1 pk matfløte
  • 75-100 g blåmuggost, i terninger
  • Salt og nykvernet pepper (etter egen smak - men obs- vær forsiktig med saltet - osten er salt)
  • Evt 1 neve valnøtter, hakket (evt også ristet i en tørr, varm panne)
  • Evnt sprøstekt bacon på toppen
  1. STEG 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken. 

  2. STEG 2

    Mens pastaen koker, riv squashen og press ut vannet med hendene. Ha den revne squashen i en kjele med 1 ss meierismør og hvitløk på middels til høy varme.

  3. STEG 3

    La det surre på middels varme slik at det "damper" vekk en del vann som kommer fra squashen. 

  4. STEG 4

    Hell i fløten og kok opp. Ha i ost og bland godt. Det er klart når osten har smeltet. 

  5. STEG 5

    I tillegg til at sausen serveres på pasta, er det også godt å toppe det med litt hakkede valnøtter og bacon, hvis du har.


Kommentarer

Populære innlegg